Opslagruimte huren in Rotterdam

Jouw spullen veilig opgeslagen in een vestiging

Op onze vestigingen zijn weinig mensen en is een minimale kans op besmetting. Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen voor uw en onze veiligheid. Wij houden de richtlijn van het RIVM aan en houden minimaal 1,5 meter afstand. Op de vestigingen geldt dat we 1 klant per 10 m2 tegelijk in onze receptie helpen. Denkt u ook bij rondleidingen aan het houden van afstand! ☺ Stay safe!

Opslagruimte in Rotterdam huren? Voordelige opslag!

  1. 1. Kies jouw opslag
  2. 2. Offerte
Type opslagboxXXSXSSMLXLXXL
Kubieke meter1-2 m32-6 m36-12 m312-18 m318-24 m324-30 m330+ m3
Vierkante meter1 m21-2 m22-4 m24-6 m26-8 m28-10 m210+ m2
Aantal dozen1045115150225300375
Ter grootte van Kast Kast Studio Studio Appartement Appartement Tussenwoning Tussenwoning Hoekwoning Hoekwoning 2 Onder 1 kap 2 Onder 1 kap Vrijstaand Vrijstaand
 
Type boxKubieke meterAantal dozen 
XXS1-2 m310
XS2-6 m345
S6-12 m3115
M12-21 m3180
L21-30 m3270
XL30-42 m3375
XXL42+ m3495

...of we bezorgen opslagruimte bij je thuis

Met Kubox thuisbezorgd brengen wij opslagruimte tot aan de voordeur!

Hoe het werkt? Wij zetten een Kubox bij jou voor de deur, je laadt jouw spullen in en als je klaar bent halen wij de box weer op. Wij slaan de Kubox veilig bij ons op en als je hem terug wilt hebben, brengen wij hem weer naar je terug. Alles in een handomdraai geregeld! Kubox biedt nu ook opslagruimte tot de voordeur in Leiden, Bodegraven, Waddinxveen, Nieuwkoop, Boskoop en Nootdorp.

Huur voordelige opslagruimte in Rotterdam

Wilt jij jouw inboedel, bedrijfsarchief of winkelvoorraad voor korte of langere periode opslaan? Geef jouw goederen de ruimte bij Kubox Opslag in Rotterdam, bijvoorbeeld tijdens een renovatie, verhuizing of (tijdelijk) vertrek naar het buitenland. Deze partnervestiging is uitstekend te bereiken vanuit Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den Ijssel, Schiedam en Vlaardingen. 

Bij de opslagruimte in havenstad Rotterdam huur je vandaag nog een nette, droge en beveiligde opslagunit. Dé oplossing voor elk ruimtegebrek: in een unit van zes kuub passen maar liefst 60 verhuisdozen. Met een individuele toegangscode kun je dagelijks tussen 06.00 en 23.00 uur bij jouw persoonlijke bezittingen. Deze zijn tevens beveiligd door middel van continu cameratoezicht. Selecteer een opslagbehoefte naar keuze en vraag direct een offerte aan.

Voor iedereen de ruimte!

Kubox heeft diverse vestigingen in het land waar je jouw spullen kunt opslaan. Geen vestiging in de buurt? Kubox thuisbezorgd is een mobiele opslagplaats die gratis bij jou thuis wordt bezorgd. Vervolgens kun je jouw spullen inladen en halen wij de box weer bij je op.

Zoek je een andere vestiging?

Kubox beschikt over verschillende eigen vestigingen voor opslagruimte door het land, onder meer in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid en Schiedam.

Kubox staat voor:

  • Opslagruimte in elke maat
  • Altijd in de buurt
  • Direct een offerte op maat
  • Scherpe prijzen
  • Gratis verhuizen

Over Kubox Opslag in Rotterdam

Gratis verhuiswagen met chauffeur

Het huren van een opslagruimte in Rotterdam is zó geregeld. Ook het transport en de opslag regelen wij graag voor jou, onder meer met een gratis verhuiswagen met chauffeur. Verpakkingsmaterialen en verhuisdozen liggen voor jou klaar op de vestiging. Door jouw goederen zorgvuldig te verpakken en dozen te stapelen, kun je vaak veel ruimte besparen. Zo ben je nog voordeliger uit. 

Rotterdam domicilieservice

Via onze domicilieservice kun je onze vestiging aan de Ceintuurbaan gebruiken als adres. Jij beschikt dan over een postbus en vestigingsadres, en naar wens kunnen wij jouw post doorsturen en/of jouw telefoon professioneel beantwoorden. De opslagruimte in Rotterdam biedt domicilieservice voor particulieren en bedrijven.

Veilige opslagruimte in Rotterdam

Jouw waardevolle bezittingen zijn bij onze opslagruimte Rotterdam in veilige handen. Een opslagplaats is altijd een geconditioneerde, schone en beveiligde ruimte. Alle opslagunits beschikken over een eigen alarm. Hiernaast kun je jouw inboedel bij Kubox Opslag Rotterdam verzekeren.

Contact

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2900