Opslagruimte Delfzijl
Gratis bezorging en ophalen!

Heb jij een groot huishouden of krijg je binnenkort te maken met gezinsuitbreiding? Dan kan het weleens zijn dat je te maken hebt met ruimte gebrek. De Kubox is de ideale uitkomst. In deze ruime opslagbox passen met gemak 180 verhuisdozen, een aantal kleine meubelstukken of hobbymateriaal. Je bestelt de box makkelijk online voor een vast bedrag per maand.

Huren opslagruimte

Of je nu woont of werkt in Amsweer, Lalleweer, Heveskes, Termunten of een van andere wijken of buurten in de havenstad Delfzijl, wij komen de kubox gratis bij je thuisbezorgen. Dat bespaart je een hoop gedoe met het heen en weer rijden in een verhuisbusje!

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier