Opslagruimte Dronten
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort verhuizen van of naar Dronten en kun je tijdelijk wel wat extra opslagruimte gebruiken? Kubox biedt ruime opslagboxen voor de berging van jouw persoonlijke spullen, verhuisdozen en meubilair. De opslagboxen worden altijd schoon, droog en beveiligd opgeslagen en zijn te huur voor een scherp bedrag per maand.

Opslagruimte huren

Een opslagruimte in de Dronten is uiteraard ook erg handig bij een verbouwing, ruimte gebrek of als extra berging voor jouw hobbymateriaal of seizoensspullen. Boek nu jouw kubox eenvoudig online in de gemeente en stad in Flevoland. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier