Opslagruimte Purmerend
Gratis bezorging en ophalen!

Woon of werk je in de omgeving van Purmerend? Dan kunnen onze opslagruimtes een uitkomst zijn. De kubox is een mobiele opslagbox van tien kubieke meter welke groot is voor al jouw verhuisdozen. Boek binnen enkele klikken jouw box via onze website en wij komen de opslagruimte gratis bij je thuisbezorgen.

Huren opslagruimte

Kubox is dé oplossing voor tijdelijke opslag van je inboedel in Purmerend. De stad in Noord-Holland is vooral geliefd bij forenzen vanwege de gunstige ligging nabij Amsterdam. De plaats is ontstaan als nederzetting vanwege de opkomende visserij en scheepvaart. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier