Opslagruimte Deventer
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je voor langere tijd naar het buitenland vanwege een studie, werk of de liefde? Kubox biedt mobiele opslagruimtes voor de tijdelijke opslag van jouw inboedel. De opslagboxen worden droog, schoon en beveiligd opgeslagen en zijn daarnaast verzekerd tijdens de opslag en het transport. Jouw persoonlijke spullen zijn bij ons dus in goede handen.

Huren opslagruimte

Ook wanneer je gaat verhuizen of ingrijpend gaat verbouwen kan een kubox in Deventer een uitkomst zijn. De opslagruimtes worden in gratis bezorgd in de oude Hanzestad, welke tevens een van de oudste steden van Nederland is. Boek nu een box via onze website.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier