Opslagruimte Amersfoort
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je voor een korte tijd naar het buitenland omdat je een toffe baan hebt gevonden, een leuke stage hebt weten te bemachtigen of vanwege het lekkere weer? Dan kan het zomaar zijn dat je jouw persoonlijke spullen tijdelijk veilig wilt opbergen. Dat kan met de Kubox! Dit is een mobiele opslagruimte die gratis bij je thuis wordt bezorgd. Wij slaan de box vervolgens droog en beveiligd op.

Opslagruimte huren?

Je regelt jouw persoonlijke opslagruimte in de omgeving van Amersfoort eenvoudig via onze website. Het bedrijfsleven in de groeistad ontwikkelt zich razendsnel. De binnenstad heeft echter nog een middeleeuwse uitstraling dankzij de vele grachten. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier