Opslagruimte Zeist
Gratis bezorging en ophalen!

Is het nu toch echt tijd om jouw volle berging, garage, zolderkamer of schuur grondig op te ruimen? Bij Kubox huur je eenvoudig een extra opslagruimte voor de tijdelijke berging van jouw spullen. De opslagboxen worden schoon, droog en beveiligd opgeslagen en zijn dus perfect voor jouw antiekcollectie, hobbymateriaal en verzamelwaar.

Opslagruimte huren

Voor een scherp tarief per maand huur je al een opslagruimte in de omgeving van Zeist. De gemeente ligt in het bosrijke Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Door de aanwezigheid van Slot Zeist wordt het ook wel de ‘Slotstad’ genoemd. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier