Opslagruimte Nijmegen
Gratis bezorging en ophalen!

Ruimte tekort door een flinke verbouwing of verhuizing? Dé oplossing: huur voor een paar tientjes per maand een veilige, nette en droge Kubox. Wij bezorgen hem gratis thuis nadat je met één druk op de knop de opslagruimte online hebt besteld. Kun jij je rustig op het inpakken focussen!

Huren opslagruimte 

Ook als je woonachtig bent in het Gelderse Nijmegen, gelegen aan rivier de Waal en de plek waar wandelspektakel de Vierdaagse plaatsvindt, is een tijdelijke kubox zo geregeld. Laat via onze website weten wanneer je de extra opslagcapaciteit precies nodig hebt, dan leveren wij hem stipt op tijd af. Daarna zorgen wij voor vervoer en storage.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier