Opslagruimte huren in Utrecht
Gratis bezorging en ophalen!

Studentenkamers zijn klein en niet altijd gemakkelijk toegankelijk, daarom is het prettig om spullen die je niet altijd nodig hebt tijdelijk op te slaan. Kubox biedt individuele opslagboxen voor de opslag van deze spullen, zoals een mountainbike, surfplank of skispullen. Ook zijn onze opslagruimtes ideaal wanneer je kampt met ruimtegebrek in huis of bij een verhuizing. Je huurt een schone en droge opslagruimte in Utrecht voor een scherp tarief per maand en deze wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Opslagruimte huren in Utrecht

Boek jouw kubox in Utrecht gemakkelijk online. De stad staat bekend om de vele studenten, universiteiten en hogescholen waarvan de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht de grootste zijn. Daarnaast zijn de Jaarbeurs, het historische centrum en winkelgebied Hoog Catharijne populair bij dagjesmensen.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier