Opslagruimte Weert
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Weert en heb je een tijdelijke opslagruimte nodig voor jouw verhuisdozen, persoonlijke spullen en meubilair? Kubox biedt schone, droge en beveiligde opslagruimtes. Jij laad de opslagbox in met je spullen en wij halen hem vervolgens op voor transport.

Opslagruimte huren?

Jouw opslagruimte in 'de poort van Limburg' is binnen enkele muisklikken geregeld. Want of je nu woont in het stadscentrum, nabij nationaal park De Groote Peel of aan de Zuid-Willemsvaart, we komen de kubox altijd gratis bij je thuis bezorgen. Kies de gewenste datum en het tijdstip en de rest regelen wij.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier