Opslagruimte Zeewolde
Gratis bezorging en ophalen!

Voor een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Zeewolde zit je bij Kubox goed. Wij bezorgen mobiele opslagboxen voor de opslag van jouw kleding, verhuisdozen, meubels of hobbymateriaal. De opslagboxen zijn individueel beveiligd en ook tijdens het transport en de opslag volledig verzekerd.

Opslagruimte huren?

Wanneer je binnenkort naar Zeewolde of een van de buurgemeentes in Flevoland verhuist, kunnen onze opslagruimtes een uitkomst zijn. Wij bezorgen en retourneren de kubox op de gewenste dag gratis bij je (nieuwe) huis, zodat jij alleen maar hoeft in- en uit te pakken!

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier