Opslagruimte Oldenzaal
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je voor een langere tijd naar het buitenland wegens studie, werk een stage of de liefde? Het is prettig om te weten dat er dan flexibele mogelijkheden zijn voor de opslag van jouw spullen. Kubox biedt mobiele opslagboxen in de regio Oldenzaal voor de tijdelijke opslag van jouw persoonlijke spullen, verhuisdozen en meubilair. Je huurt een opslagbox voor een prima prijs per maand.

Opslagruimte huren

Boek vandaag nog jouw opslagruimte in Oldenzaal. De gemeente in de provincie Overijssel is meerdere malen uitgeroepen tot de beste woongemeente van Nederland. Oldenzalers zijn fanatieke feestvierders. In de vele uitgaansgelegenheden, maar ook is ‘Boeskoolstad’ een van de weinige steden boven de rivieren waar massaal carnaval wordt gevierd.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier