Opslagruimte Klazienaveen
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen in Klazienaveen? Dan is het wel zo prettig om jouw waardevolle spullen tijdelijk buitenshuis op te kunnen bergen. Kubox biedt mobiele opslagboxen voor een scherp tarief. Met tien kubieke meter ruimte per box zijn deze ruimtes ideaal voor jouw verhuisdozen, kleding en kleine meubelstukken.

Huren opslagruimte

De kubox is ook erg handig voor jouw hobbymateriaal, seizoenspullen of archiefmateriaal. Reserveer nu jouw opslagruimte online en wij bezorgen hem gratis bij je thuis in het kanaaldorp in Drenthe.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier