Opslagruimte Hardenberg
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je een wereldreis maken of verhuis je voor een studie of stage tijdelijk naar het buitenland? Kubox is dé oplossing voor de tijdelijke opslag van jouw spullen. De opslagbox biedt maar liefst 180 kubieke meter ruimte en wordt droog en beveiligd opgeslagen tegen een scherp bedrag per maand. Ideaal voor jouw meubilair, kleding en verhuisdozen.

Huren opslagruimte

Woon je in de nieuwe woonwijk Marslanden of ben je werkzaam op het bedrijventerrein Haardijk? Met de kubox maak je korte metten met jouw ruimte gebrek in Hardenberg. Boek nu een opslagbox via onze website en wij bezorgen deze op de gewenste dag bij je thuis.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier