Postadres, vestigingsadres en Domicilie Service

Je hebt een zakelijk postadres of vestigingsadres nodig. Kubox Selfstorage biedt Domicilie Service aan voor bedrijven. Vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Jouw eigen post- en vestigingsadres

Voor ondernemingen die (nog) geen behoefte hebben aan het huren van een dure kantoorruimte, heeft Kubox een Domicilie Service ontwikkeld. Je kunt met deze service onze vestigingen gebruiken als postadres en vestigingsadres om bijvoorbeeld jouw inschrijving bij de Kamer van Koophandel te regelen en daarmee jouw bedrijf een professionele uitstraling te geven. De service is alleen beschikbaar bij vestigingen van Kubox Opslag en niet beschikbaar voor inschrijving van particulieren bij gemeentelijke bestanden.

De mogelijkheden

Met onze Domicilie Service beschik je over een postbus en een vestigingsadres. Daarnaast kunnen wij de post voor jou doorsturen naar ieder adres in de wereld. Bij gebruik van ons vestigingsadres (jouw zaakadres) kost deze service je € 10 per 4 weken exclusief portokosten. Indien je een postadres bij ons hebt is het doorsturen van poststukken optioneel.

Abonnementen

Binnen de Domicilie Service van Kubox kun je kiezen uit 2 basisabonnementen te weten: Straatadres en Domicilie-abonnement. Standaard beschik je daarmee over de volgende faciliteiten:

  • Gebruik van een postbus bij Kubox;
  • Toegang tot postbuslocatie in kuboxgebouw;
  • Bezorging van de post in jouw postbus op werkdagen;
  • Onze locaties voor jouw zakenadres.

Meer informatie

De Domicilie Service van Kubox biedt vele mogelijkheden en is beschikbaar op onze locaties in Alkmaar, Alphen a/d Rijn, Rotterdam en Schiedam. Neem gerust contact met ons op via e-mail voor meer informatie, kom langs of kijk op de speciaal daarvoor bedoelde website: www.kubus-office.nl.

Vraag direct een offerte aan

Jouw gegevens

Jouw vraag / offerte
*Verplichte velden