Opslagruimte Breda
Gratis bezorging en ophalen!

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je plotseling ruimte tekort hebt; je gaat samenwonen, verhuizen, verbouwen of er is een kleine op komst. Kubox komt met de ideale oplossing: een mobiele opslagbox die gratis bij je thuis wordt bezorgd. Zo hoef jij alleen je spullen in te laden. Met onze opslagruimtes is het tijdelijk opslaan van jouw spullen een eitje!

Opslagruimte huren

Je hebt al een kubox voor een klein bedrag per maand in Breda, de stad in het westen van Noord-Brabant. De stad speelt een belangrijke rol binnen de Nederlandse strijdkrachten, gezien de aanwezigheid van de Koninklijke Militaire Academie en het hoofdkwartier van de Koninklijke Luchtmacht.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier