Opslagruimte Venlo
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je te maken hebt met ruimte tekort wegens een verhuizing of verbouwing, bieden wij de oplossing: schone, droge en veilige opslagboxen voor een klein bedrag per maand. De Kubox wordt ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd in Venlo. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel vandaag nog een opslagruimte online, dan hoef je enkel nog in te pakken!

Huren opslagruimte

Ook wanneer je in één van de dorpskernen binnen de gemeente Venlo woont, zoals 't Ven, Boekend, Belfend of Arcen, komen we de opslagruimte gewoon op het door jou gekozen moment bij je thuisbezorgen. Binnen enkele muisklikken is jouw kubox in de industriestad aan de Maas geregeld, dus bespaar jezelf de moeite van het regelen van een verhuisbusje. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier