Opslagruimte Den Bosch
Gratis bezorging en ophalen!

De kubox is een mobiele, schone en droge opslagruimte van tien kubieke meter die beveiligd wordt opgeslagen. Ideaal wanneer je kampt met ruimtegebrek wegens een ingrijpende verbouwing of tijdens een verhuizing. Boek de box online en wij bezorgen hem bij je thuis. Vervolgens laad jij je spullen in en halen wij de opslagruimte op voor transport.

Huren opslagruimte

Boek nu jouw kubox in Den Bosch voor een scherp bedrag per maand. De stad en gemeente staat ook wel bekend als ’s-Hertogenbosch, toch blijkt de naam Den Bosch ouder dan de langere variant. Een bijzondere bezienswaardigheid in de stad is de enorme Sint-Janskathedraal en vele andere kerken.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier