Opslagruimte Zwanenburg
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je tijdelijke opslagruimte nodig in de omgeving van Zwanenburg voor jouw hobbymateriaal, verzameling of omdat je gaat verhuizen of verbouwen? De Kubox is een mobiele opslagruimte welke gratis bij je thuis wordt bezorgd. Zo kun jij direct beginnen met inladen! Je huurt een opslagbox tegen een vast tarief per maand en kunt er gebruik van maken zolang je wilt.

Huren opslagruimte

Een kubox in Zwanenburg regel je gemakkelijk via onze website. Het Noord-Hollandse dorp ligt in de gemeente Haarlemmermeer. Het bevindt zich direct onder de aanvliegroute Zwanenburglaan en de Polderbaan en vormt een dubbeldorp met Halfweg. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier