Opslagruimte Zevenbergen
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Zevenbergen? Dat kan veel gedoe met zich meebrengen. De Kubox maakt een verhuizing net ietsje makkelijker. Je boekt de opslagruimte online, deze wordt op de gewenste dag thuisbezorgd en jij kunt vervolgens direct beginnen met inladen. Als je klaar bent met inpakken halen wij de box weer op voor transport en beveiligde opslag.

Opslagruimte huren?

Ook wanneer je werkzaam bent in het haven- en industriegebied Moerdijk of in het centrum aan de Noordhaven en Zuidhaven kunnen onze opslagruimtes een uitkomst zijn. Je huurt een kubox in Zevenbergen voor een vast, maandelijks bedrag.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier