Opslagruimte Zaltbommel
Gratis bezorging en ophalen!

Maak een einde aan jouw ruimtegebrek in Zaltbommel en bestel eenvoudig een Kubox op onze website. Het is de perfecte oplossing; een schone, droge en veilige opslagruimte geschikt voor verhuisdozen of zelfs een volledige inboedel. Wij brengen hem kosteloos bij je thuis en zorgen voor vervoer en storage.

Huren opslagruimte

Voor een scherp maandbedrag huur je al een tijdelijke kubox in Zaltbommel ofwel 'Bommel'. Het maakt niet uit of je nu vlakbij de historische Waterpoort, Martinus Nijhoffbrug of Oude Watertoren woont, wij bezorgen de opslagbox op het door jou gewenste adres. Snel, voordelig en zonder gedoe! Je hoeft hem zelf alleen maar in te laden.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier