Opslagruimte Wageningen
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je dankzij gezinsuitbreiding, een uit de hand gelopen hobby of een verbouwing te maken met ruimte tekort? Goed nieuws! Kubox verhuurt mobiele opslagruimte van tien kubieke meter die gratis bij je thuis worden bezorgd. Onze opslagruimtes zijn groot genoeg voor 180 verhuisdozen of een aantal kleine meubelstukken. Je huurt een opslagbox voor een klein bedrag per maand.

Opslagruimte huren?

Boek nu jouw opslagruimte in de omgeving van Wageningen. De stad ligt in de provincie Gelderland en is een van de grootste studentensteden van Nederland. De inwoners hebben daarom ook veel verschillende nationaliteiten. Wageningen ligt aan de Veluwerand, de Rijn en de Gelderse Vallei.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier