Opslagruimte Vught
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je te maken hebt met ruimte tekort in Vught dan bieden wij de ideale oplossing: schone, droge en veilige opslagruimtes tegen een scherp bedrag per maand. De Kubox wordt gratis bij je thuisbezorgd en is zowel geschikt voor verhuisdozen en meubels, als kleding en hobbymateriaal. Maak een einde aan jouw ruimte gebrek, huur een opslagruimte via onze website.

Huren opslagruimte

Voor een scherp tarief per maand huur je een kubox in Vught. Het maakt niet uit of je nu in het centrum, Vught-Zuid of Cromvoirt woont, wij bezorgen de opslagbox gratis op het door jou gewenste adres. Snel, voordelig en zonder het gedoe van het huren van een verhuisbusje.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier