Opslagruimte Velserbroek
Gratis bezorging en ophalen!

Een zolder, schuur of tuinhuis waar werkelijk niets meer bij past: iedereen heeft soms met ruimtegebrek te maken. Kubox verhuurt mobiele opslagboxen voor de berging van jouw persoonlijke bezittingen. We brengen deze gratis bij je thuis en zorgen voor vervoer naar een van onze locaties. Zo heb jij er verder geen omkijken meer naar. 

Opslagruimte huren

Ben je woonachtig in het Noord-Hollandse Velserbroek dat naast Haarlem ligt en de naam te danken heeft aan de (voormalige) Velserbroekpolder? Al voor een klein maandbedrag bestel je een tijdelijke kubox online. Een handige, schone opslagruimte bij verhuizing, emigratie en gezinsuitbreiding.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier