Opslagruimte Valkenswaard
Gratis bezorging en ophalen!

Heb jij door een uit de hand gelopen hobby, een groot aantal kinderen of een bijzondere verzameling te maken met ruimte tekort? Sla je spullen tijdelijk op in een Kubox. Dit is een schone, droge en veilige opslagbox van tien kubieke meter en is uitermate geschikt voor grote en kleine spullen. De opslagruimte wordt gratis bij je thuisbezorgd en weer opgehaald voor opslag.

Opslagruimte huren?

Boek jouw kubox in Valkenswaard voor de gewenste periode op onze website. ‘Valkenswird’ is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Naast een vestigingsplaats voor forenzen die werkzaam zijn in Eindhoven of België is er ook volop sprake van toerisme en lichte industrie. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier