Opslagruimte Stolwijk
Gratis bezorging en ophalen!

Van een volle zolder tot een afgeladen tuinhuis, iedereen heeft weleens te maken met ruimtegebrek. Wanneer je tijdelijk een betaalbare opslagruimte zoekt in de omgeving van Stolwijk ben je bij ons aan het juiste adres. De Kubox is een ruime opslagbox met 8 kubieke meter netto opslagruimte. Ideaal voor een groot gedeelte van jouw persoonlijke spullen of hobbymateriaal.

Opslagruimte huren

Wij bezorgen onze ruime opslagboxen gratis bij je thuis in Stolwijk, de hoofdplaats van de gemeente Krimpenerwaard. Daarnaast verzorgen wij het transport, de opslag en retour van jouw spullen. Ook wanneer je woonachtig of werkzaam bent in de omliggende dorpen Haastrecht en Vlist. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier