Opslagruimte Soesterberg
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort verhuizen, verbouwen of samenwonen? Dat is goed nieuws! Het kan echter zijn dat je hierdoor plots te maken krijgt met ruimte gebrek. De kubox is een perfecte tijdelijke oplossing. Deze mobiele opslagbox kun je voor jouw deur inladen en biedt zo'n 8 kubieke meter aan opslagruimte.

Opslagruimte huren

Of je woonachtig of werkzaam bent in Soesterberg, of in de nabijgelegen plaatsen Soest, Amersfoort of Zeist. In heel de provincie Utrecht bezorgen de kubox gratis bij je aan huis tegen een scherp tarief. Regel jouw opslagruimte in het dorp direct binnen enkele klikken op onze website. Wij bezorgen en retourneren hem op de gewenste dag.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier