Opslagruimte Schoonhoven
Gratis bezorging en ophalen!

Woon, werk of studeer je in de omgeving van Schoonhoven en kun je wel wat extra opslagruimte gebruiken? Dan is de Kubox iets voor jou. Dit is een mobiele opslagbox die gratis bij je wordt thuisbezorgd. Ideaal voor de opslag van jouw meubels, archief, verhuisdozen of hobbymateriaal. Met zo’n tien kubieke meter aan opslagruimte zit je zeker goed!

Opslagruimte huren

Boek nu jouw kubox in Schoonhoven voor een aantrekkelijk bedrag per maand. De gemeente in Zuid-Holland is qua oppervlakte de kleinste van Nederland. De Vakschool Schoonhoven is de enige school in Nederland die de opleidingen Zilver- en Goudsmid biedt. In de plaats vind je dan ook het Nederlands Zilvermuseum.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier