Opslagruimte Santpoort
Gratis bezorging en ophalen!

Voor wie een nette en veilige opslagruimte nodig heeft, zit bij Kubox helemaal goed. Wij bezorgen de box(en) gratis bij je thuis in Santpoort. Perfect voor de berging van meubels, bijzondere verzamelingen of volgepakte verhuisdozen. Jij ruimt hem in, wij regelen vervoer en opslag. Verhuizen of emigreren was nog nooit zo ontspannen.

Opslagruimte huren?

Woon of werk je in een van de kernen Santpoort-Noord of Santpoort-Zuid en wil je een tijdelijke kubox huren? Het is ook in 'Sancta Porta', alias de heilige poort, mogelijk vanaf enkele tientjes per maand. Zelfs tijdens de traditionele feestweek in augustus staan wij voor je klaar. Bestellen kan eenvoudig online. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier