Opslagruimte Panningen
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je binnenkort te maken met gezinsuitbreiding? Gefeliciteerd! In dit soort situaties kan het echter voorkomen dat je plotseling te maken hebt met ruimte tekort. Kubox biedt de ideale oplossing. Grote, schone en droge opslagboxen voor jouw meubels, persoonlijke spullen en kleding. Ook uitermate geschikt bij een verhuizing of verbouwing!

Opslagruimte huren?

Tegen een scherp maandtarief huur je een kubox in Panningen. Het grootste dorp in de gemeente Peel en Maas en wordt in de volksmond vaak Kepèl genoemd. De naam verwijst naar de oude kapel welke is gebouwd in 1643. Deze is in 1929 vervangen door een kerk, maar werd voorheen vaak bezocht door een groot aantal pelgrims. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier