Opslagruimte Nieuwkoop
Gratis bezorging en ophalen!

Als je onlangs een huis hebt gekocht of verkocht in Nieuwkoop of een tijdelijke woning huurt, kan het zomaar zijn dat je momenteel te maken hebt met ruimtegebrek. Kubox biedt individuele opslagboxen tegen een scherpe prijs per maand voor de opslag van je persoonlijke spullen. Denk hierbij aan verhuisdozen, je inboedel of kleding. Het huren van een flexibele opslagruimte bij Kubox regel je gemakkelijk online.

Opslagruimte huren

Wanneer je woont of werkt in de buurt van Nieuwkoop kunnen onze opslagruimten een uitkomst zijn. De oudste bebouwing in de gemeente staat langs de Nieuwkoopse plassen, hier zijn vroeger de veengronden afgegraven. De Nieuwkoopse plassen zijn voor een groot deel een natuurmonument.  

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Alphen aan Den Rijn.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier