Opslagruimte Nieuwe Wetering
Gratis bezorging en ophalen!

Dan zit je bij Kubox goed. Wanneer je bij ons een tijdelijke opslagruimte huurt, heb je nergens meer omkijken naar. De opslagruimtes worden gratis bij je thuisbezorgd, dat scheelt een hoop gedoe met een verhuisbusje. Daarnaast kun je het bedrag pinnen op locatie of direct online betalen wanneer je jouw kubox boekt. Handig toch?

Opslagruimte huren

Boek jouw opslagruimte in Nieuwe Wetering online voor een klein bedrag per maand. Het lintvormige dorpje gelegen in de gemeente Kaag en Braassem bevindt zich tussen een tuinbouwgebied, de snelweg A4 en de beruchte hogesnelheidslijn. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier