Opslagruimte Nieuw-Loosdrecht
Gratis bezorging en ophalen!

Kubox is de perfecte oplossing voor mensen die door verhuizing, verbouwing of om een andere reden een tijdelijke opslagruimte zoeken. Onze boxen zijn droog, veilig en 10 m³ groot. Ruim genoeg dus voor een complete inboedel. Wij bezorgen de kubox gratis bij je thuis, halen hem weer op en verzorgen de opslag.

Opslagruimte huren?

Ook wanneer je woont of werkt in het dorp Nieuw-Loosdrecht aan de Loosdrechtse Plassen is de kubox eenvoudig online te bestellen. Al vanaf een paar tientjes per maand ben je verzekerd van een schone plek voor jouw spullen in de buurt van de gemeente Wijdemeren.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier