Motorstalling huren voor de opslag van jouw motorfiets?

In de zomer is het nog heerlijk toeren op de motor. In de winter staat je motor vaak in de weg. Huur een opslagruimte in de buurt en stal jouw kostbare bezit veilig en droog bij Kubox.

Natuurlijk kun je voor je motoropslag je motorfiets buiten stallen met een goede beschermhoes, bijvoorbeeld op een parkeerplaats of in de tuin, als je die hebt. Met onze 6 tips voor winterstalling overleeft die het wel.

Maar zoals je misschien al weet zitten daar flinke nadelen aan. We geven je daarom 5 ijzersterke redenen voor professionele motoropslag bij Kubox:

Hierom wil je een motorstalling huren bij Kubox:

Vocht- en vorstvrije motoropslag vanaf 1 kuub

Kubox opslagruimte biedt locaties van 1 kuub, die continu verwarmd worden tot een constante temperatuur van een graad of 15. Drogere en warmere motoropslag dan buiten of in een schuurtje. En met absoluut betere omstandigheden tegen roest. Zéker in de winter.

24/7 beveiliging

Niemand komt aan jouw motor behalve jijzelf. Want jouw Kubox is van jou en van niemand anders. Of je nu in Amsterdam woont, Rotterdam, Den Haag of Utrecht, jouw motor wordt in motoropslag van Kubox supergoed beveiligd en alleen jij hebt de sleutel en een individueel alarm.

Flexibel contract voor je motorstalling zonder opzegtermijn

Ken je die plekken voor motoropslag, waar je minimaal een jaar aan vast zit? Bij Kubox vinden we dat niks. Wij snappen dat motorrijden gaat over vrijheid en flexibiliteit. Dat is wat wij bieden met onze service.

Verpakkingsmateriaal voorhanden

Wat je dan ook nog meer wilt opslaan in je motorstalling, het is een koud kunstje met het inpakmateriaal dat op alle vestiging ruim voorradig is.

Eigen postbus en vestigingsadres

Beschik je niet over een eigen postbus of vestigingsadres? Huur dan een motorstalling met domicilieservice. Je gebruikt dan onze vestiging als adres en beschikt zo over een postbus en vestigingsadres. We kunnen zelfs jouw post vanaf je motorstalling doorsturen en jouw telefoon professioneel voor je beantwoorden!

7 dagen per week toegang tot jouw motor garagebox

Kubox is altijd dichtbij en 365 dagen per jaar open. Doordeweeks of in het weekend, jij kunt zeven dagen per week van 06.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds terecht in jouw motoropslag.

Je kunt je motor opslaan in de volgende vestigingen:

Motoropslag Alkmaar
Motoropslag Alphen a/d Rijn
Motoropslag Rotterdam Noord
Motoropslag Rotterdam Zuid 
Motoropslag Schiedam

Voor een motorstalling in Amsterdam kan je terecht bij onze vestiging in Alphen of Alkmaar. Voor een motoropslag in Den Haag is de vestiging van Alpen of Schiedam het dichtst in de buurt.

Zomers duren in Nederland nooit lang. Neem daarom voor jouw motor snel vrijblijvend contact met ons op, voor een veilige en droge motorstalling in een selfstorage-locatie van Kubox.

Voor jouw opslag zijn er twee mogelijkheden

Kubox heeft diverse vestigingen in het land waar je jouw spullen kunt opslaan.
Nieuw is Kubox thuisbezorgd: opslagruimte gratis thuisbezorgd, waarbij je jouw spullen zelf inlaadt!

Kubox aan huis

Je eigen opslag voor de deur

 • Bezorging aan huis
 • Zelf inladen
 • Kubox regelt de rest

Kubox opslagruimte

Een eigen opslag bij Kubox

 • Opslagruimte in elke maat
 • Altijd toegang tot jouw opslag
 • Uitstekend beveiligd
 • Flexibel huurcontract
 • Scherpe prijs

Kubox opslag staat voor:

 • 365 dagen open
 • Altijd genoeg ruimte (van 1 tot 50 m3)
 • Flexibel huren zonder opzegtermijn
 • Scherpe prijzen

Kubox Opslag verhuurt motorstalling

Veel voordelen toch? Bijna niet te overzien. We vatten het voor je samen:

Huur een opslag met een eigen slot, alarm en eventueel een stroomvoorziening voor jouw eigen motor. Of kies ervoor met bevriende motorrijders een grotere opslagruimte te huren. Alle ruimtes zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds. In onze panden hangen verschillende beveiligingscamera’s. Jouw kostbare bezit staat sowieso veilig bij ons.

Onze medewerkers laten je graag zien, hoe het persoonlijke alarm werkt. Ook voor meer informatie over beschikbaarheid kun je bij hen terecht. Kom snel langs om de verschillende mogelijkheden te bekijken en een veilige motorstalling te huren.

Een klant van Kubox Opslag vertelt:
“In de winter laten we onze atletiekbaan onder water lopen, om te gebruiken als schaatsbaan. De spullen van de atletiek slaan we dan tot het voorjaar op in een box van Kubox Opslag. Dit doen we al jaren zo, een ideale oplossing.”

Meer informatie

Zoek je meer informatie over de mogelijkheden van onze flexibele opslag en aanvullende diensten? Kijk dan op de pagina’s ‘Inboedelopslag’, ‘Meubelopslag’ of ‘Opslagbox’. Wil je een garagebox huren bij jou in de buurt? Zoek dan de dichtstbijzijnde vestiging op de pagina ‘Selfstorage'.

Vragen over het huren van opslag?

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

Bel ons: 088 - 506 2900

Contactformulier