Opslagruimte Maasland
Gratis bezorging en ophalen!

Kubox biedt de perfecte oplossing bij ruimtegebrek tijdens een wereldreis, ingrijpende renovatie of verhuizing. De mobiele opslagruimte wordt gratis voor jouw deur in het Westland afgeleverd én weer opgehaald. Onze opslagboxen zijn tien kubieke meter groot en er passen welgeteld 180 verhuisdozen in. Ze zijn schoon, droog én beveiligd.

Opslagruimte huren

Ben jij een echte 'Spreeuw' en woonachtig in het Zuid-Hollandse Maasland, een van de welvarendste plaatsen van Nederland die vele sportverenigingen huist? Ook in de gemeente Midden-Delfland bestel je online een tijdelijke kubox voor slechts een klein maandbedrag. Wij regelen vervoer en opslag, zodat jij er verder geen omkijken meer naar hebt.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier