Opslagruimte Maarssen
Gratis bezorging en ophalen!

De Kubox is ruime en mobiele opslagbox welke gratis wordt thuisbezorgd. De opslagruimte is uitermate geschikt voor zowel verhuisdozen als verzamelwaar. Met tien kubieke meter ruimte per box is er genoeg plaats voor al jouw spullen. De goederen worden schoon, droog en beveiligd opgeslagen en zijn bij ons dus in goede handen.

Huren opslagruimte

Regel jouw opslagruimte in de omgeving van Maarssen eenvoudig via onze website. Of je nu woonachtig bent in de omgeving van de Vecht of woont aan het Amsterdam-Rijnkanaal, de kubox wordt altijd gratis voor de deur geleverd zodat jij direct kunt inladen.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier