Opslagruimte Leidschendam
Gratis bezorging en ophalen!

Woon of werk je in Leidschendam en heb je behoefte aan een tijdelijke berging voor bijvoorbeeld goederen, dossiers of verzamelwaar? Huur dan heel eenvoudig een flexibele opslagbox bij Kubox. Deze opslagruimte bestel je online en wordt vervolgens gratis bij je thuis, voor de deur bezorgd. Dan hoef je jouw spullen alleen nog maar in te laden.

Huren opslagruimte

In Leidschendam huur je een opslagruimte welke geschikt is voor elke behoefte. Leidschendam is gelegen in de provincie Leidschendam-Voorburg. De plek is ontstaan vanuit grote economische bedrijvigheid rondom de dam in de Vliet. De rivier staat ook wel bekend onder de naam Rijn-Schiekanaal.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier