Opslagruimte Koudekerk aan den Rijn
Gratis bezorging en ophalen!

Dan ben je bij Kubox aan het juiste adres. Wij bezorgen opslagboxen gratis bij je thuis. Zodra deze voor je deur staat, kun jij beginnen met inladen. Onze opslagruimtes zijn met 10 m³ zeer geschikt voor de berging van je verhuisdozen, inboedel of hobbymateriaal. Bespaar het gedoe van verhuizen met een busje en boek nu online jouw kubox.

Opslagruimte huren?

Je hebt al een opslagruimte voor een klein bedrag per maand in Koudekerk aan den Rijn, de dorpskern in de gemeente Alphen aan den Rijn. Het dorp draagt deze naam pas sinds 1938, om zo het verschil aan te duiden met het dorp Koudekerke in de provincie Zeeland.

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Alphen aan Den Rijn.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier