Opslagruimte Katwijk
Gratis bezorging en ophalen!

Voor een tijdelijke opslagruimte zit je bij Kubox goed. Wij bezorgen opslagboxen bij je aan de deur in Katwijk. Onze individuele opslagruimtes lenen zich perfect voor het opbergen van seizoensgebonden goederen zoals je kampeerspullen, het tuinameublement of visspullen. Maar ook voor de berging van je inboedel tijdens een verhuizing is een kubox ideaal. Creëer ruimte in je woning tegen een scherpe prijs!

Een opslagruimte huren?

In het verstedelijkte dorp Katwijk huur je snel en gemakkelijk een opslagruimte voor elke behoefte. De plaats bestaat uit twee voormalige dorpen: het vissersdorp Katwijk aan Zee en het agrarische Katwijk aan den Rijn. De kernen Rijnsburg en Valkenburg behoren ook tot de gemeente.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier