Opslagruimte Huizen
Gratis bezorging en ophalen!

De kubox is een mobiele, schone, droge en beveiligde opslagbox die gratis bij je thuis wordt bezorgd in Huizen. De opslagruimte is tien kubieke meter en geschikt voor jouw verhuisdozen, hobbymateriaal, kleding of meubels. Ideaal dus bij een verhuizing, verbouwing of tijdelijk verblijf in het buitenland! Boek nu jouw kubox voor een scherp bedrag per maand.

Huren opslagruimte

Maak een einde aan het ruimte tekort in jouw woning en boek een kubox in Huizen. Het dorp leefde vroeger van de visserij en visrokerij. In de negentiende eeuw werd er een grote kalkfabriek in de plaats gebouwd welke zorgde voor veel werkgelegenheid.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier