Opslagruimte Hoogmade
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je binnenkort van of naar Hoogmade verhuist, kan een tijdelijke opslagruimte voor de berging van je verhuisdozen voor jou en je familie een uitkomst zijn. Kubox biedt opslagboxen welke gemakkelijk te huren zijn voor een korte of langere periode. Je huurt onze opslagruimtes voor een scherpe prijs en deze worden ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd.

Opslagruimte huren?

Boek nu snel een opslagruimte in Hoogmade, het dorpje gelegen aan de rivier de Does. De plaats was honderden jaren geleden een hoge heerlijkheid. De heer van Hoogmade was in die tijd bevoegd om inwoners te veroordelen tot grote straffen zoals de doodstraf.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier