Opslagruimte Heeze
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je voor langere periode naar het buitenland vanwege de liefde, een studie of een nieuwe baan? Het kan dan prettig zijn om jouw persoonlijke spullen zoals kleding, meubilair en elektrische apparaten tijdelijk een veilig onderkomen te geven. Kubox biedt droge en schone opslagboxen welke je kunt huren voor enkele maanden of een langere periode.

Opslagruimte huren

Je hebt al een opslagbox in Heeze voor een klein bedrag per maand. Het dorp in de provincie Noord-Brabant en wordt vanwege de grote hoeveelheid natuur ook wel ‘de parel van Brabant’ genoemd. Het dorp staat bekend om het kasteel en de bosrijke omgeving. Heeze betekent dan ook laag struikgewas. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier