Opslagruimte Heemskerk
Gratis bezorging en ophalen!

De Kubox is een mobiele, schone en droge opslagbox van tien kubieke meter. Ideaal voor de opslag van jouw spullen wanneer je kampt met ruimtegebrek wegens een ingrijpende verbouwing of tijdens een verhuizing van of naar Heemskerk. De box biedt ruim 8m3 netto opslagruimte en is groot genoeg voor een aantal meubelstukken.

Opslagruimte huren?

Boek de kubox online en wij bezorgen hem gratis bij je thuis in Heemskerk en alle andere dorpen en steden in Midden-Kennemerland. Na bezorging laad jij je spullen in en halen wij de box op voor transport. Tot slot bergen we de opslagruimte beveiligd op. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier