Opslagruimte Haren
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort voor een langere periode naar het buitenland vanwege een nieuwe liefde, uitdagende baan, stage of studie? Dan is het prettig om te weten dat je jouw persoonlijke spullen dichtbij veilig kunt opslaan. De kubox is een mobiele opslagbox van tien kubieke meter. Groot genoeg voor jouw verhuisdozen, kleding of een aantal kleine meubelstukken.

Opslagruimte huren

Huur nu jouw opslagruimte in Haren, Onnen, Glimmen of Noordlaren voor een aantrekkelijk bedrag per maand. Boek een kubox via de website en wij bezorgen deze op de gewenste dag bij je thuis en nemen deze vervolgens mee voor transport en opslag.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier