Opslagruimte Groesbeek
Gratis bezorging en ophalen!

Iedereen heeft weleens te maken met ruimte tekort. Van een overvolle berging tot een rommelzolder, soms is het prettig jouw spullen op te ruimen en tijdelijk een nieuw onderkomen te geven. Kubox biedt mobiele opslagboxen voor de berging van jouw persoonlijke eigendommen. Van hobbymateriaal tot verhuisdozen en van seizoensspullen tot archief. In onze opslagruimtes wordt het allemaal droog en beveiligd opgeslagen.

Opslagruimte huren?

Reserveer online een kubox in Groesbeek voor de gewenste periode. De plaats is gelegen in een heuvelachtig en bosrijk landschap in de provincie Gelderland. De heuvels van de plaats maken onderdeel uit van de Nederrijnse heuvelrug, deze stuwwal loopt van Krefeld tot Nijmegen. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier