Opslagruimte Duiven
Gratis bezorging en ophalen!

Voor tijdelijke opslag in de omgeving van Duiven zit je bij ons goed. Wij verhuren opslagruimtes voor enkele maanden of een langere periode. De Kubox is een mobiele opslagbox van tien kubieke meter welke gratis bij je thuis wordt bezorgd. De opslagruimtes zijn uitermate geschikt voor de berging van jouw verhuisdozen, inboedel en kleding.

Opslagruimte huren

Regel online een kubox in Duiven, de plaats in de Liemers in Gelderland wordt door de bewoners geregeld Duve genoemd. Het dorp staat bekend om de regiofunctie met diverse grote ketens als IKEA, Mediamarkt en de Makro. De laatste zondag in augustus vindt traditiegetrouw de sacramentsprocessie en kermis plaats.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier