Opslagruimte Doorn
Gratis bezorging en ophalen!

Jij verhuist voor langere tijd naar het buitenlang vanwege een studie, je werk, een stage of een grote liefde. Het is dan prettig om te weten dat je bij Kubox terecht kunt voor de tijdelijke opslag van jouw spullen. Wij bezorgen opslagboxen gratis bij je aan de deur en halen deze ook weer op, dan hoef jij enkel je spullen in te pakken. Bestel vandaag nog een opslagruimte via onze website.

Huren opslagruimte

Jouw spullen zijn tijdens het transport en de tijdelijke opslag in Doorn goed verzekerd. Het dorp gelegen op de Utrechtse Heuvelrug was tot 1 januari 2006 een zelfstandige gemeente. Bekende voormalig inwoners van de plaats zijn de Duitse keizer Wilhelm II en schrijver Simon Vestdijk.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier