Opslagruimte Den Andel
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je te maken met een overvolle zolder, berging, rommelkamer of garage? Kubox biedt de uitkomst voor groot of klein ruimte gebrek. Met onze mobiele opslagboxen geef je jouw overbodige spullen tijdelijk een andere plek. Ideaal bij een verhuizing, verbouwing of tijdelijk verblijf in het buitenland. Reserveer een opslagruimte online en wij bezorgen deze gratis bij je thuis.

Huren opslagruimte

Je hebt al een kubox in Den Andel voor een klein bedrag per maand. Het noordelijke dorp in Groningen ligt op de dijk en bestaat daarom voornamelijk uit lintbebouwing. Veel van de inwoners zijn vanaf de jaren zestig en zeventig pas woonachtig in het dorp. Zij verhuisden van buitenaf naar Den Andel vanwege de rust en de ruimte. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier