Opslagruimte Dedemsvaart
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je te maken met een volle berging, garage, zolderkamer of tuinhuis en wil je nu echt eens opruimen? Kubox biedt de oplossing; mobiele opslagruimtes met tien kubieke meter opslagruimte. Hier sla je met gemak 180 verhuisdozen op. De boxen worden altijd schoon, droog en beveiligd opgeslagen en gratis bij je thuis bezorgd in Dedemsvaart.

Opslagruimte huren?

Ook wanneer je werkzaam bent op de industrieterreinen Rollepaal, Einsteinstraat of Mercator kunnen onze opslagruimtes een uitkomst zijn voor bijvoorbeeld archiefmateriaal of dossiers. Je huurt een kubox tegen een scherp tarief per maand.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier