Opslagruimte De Ronde Venen
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je kampt met ruimtegebrek door een opeenstapeling van bijvoorbeeld dossiers en archiefmateriaal, is het huren van een tijdelijke opslagbox het antwoord op jouw probleem. Kubox biedt voor een klein bedrag per maand opslagruimtes in De Ronde Venen, welke ook uitermate geschikt zijn voor de opslag van je inboedel of verhuisdozen.

Tijdelijke opslagruimte

Regel snel en eenvoudig een persoonlijke opslagruimte in De Ronde Venen. Deze gemeente ligt in het noordwesten van de provincie Utrecht en heeft als hoofdstad de plaats Mijdrecht. Het gebied is geheel ontstaan door turfwinning en inpoldering en is omringd door rivieren.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier